ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:   210 4900407     info@anepe.com.gr            Επικοινωνήστε μαζί μας και συνεργάτης μας θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας άμεσα!

Anepe

Μεταφορικά Μέσα της Εταιρείας μας

Η εταιρεία μας δύναται να εκτελεί τις παραδόσεις των προϊόντων με δικά της μέσα εφόσον η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

Παρραγγελίες άνω των 35ευρώ αποστέλλονται χωρίς χρέωση του πελάτη. Για παραγγελίες κάτω των 35ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 4,99ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α..

Για παραδόσεις εκτός λεκανοπεδίου Αττικής με δικά μας μέσα, χρειάζεται προηγούμενη συμφωνία με τον πελάτη.

 

Μεταφορικές Εταιρείες - Πρακτορεία

Για αποστολές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής σας προτείνουμε την λύση της παράδοσης μέσω Πρακτορείου. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την χωρίς χρέωση μεταφορά των προϊόντων σε συνεργαζόμενη με εμάς Μεταφορική εταιρεία ή σε κάποια της επιλογής του πελάτη. Το κόστος αποστολής από εκεί και έως την έδρα του πελάτη επιβαρύνουν τον ίδιο. 

 

Παραλαβή από την Έδρα μας

H εταιρεία μας παρέχει την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απο την έδρα μας. Με Email επιβεβαιώνουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη και ότι μπορείτε να την παραλάβετε εντός του ωραρίου λειτουργίας της εταιρείας.

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 210 4900407

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Θεσσαλονίκης 76 - 78
Αθήνα , 11854

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΑΠΟΔΟΧΗ